Sider

søndag den 17. november 2013

Vol State Community College

Første dag på Vol State
Vol State er en af de mest aktive aktører i staten Tennessee vedrørende udveksling. De har derfor efterhånden en del erfaring med at have udenlandske studerende, gæstelærer, osv.
Vi startede stille og roligt ud. (Man skal ikke undervurdere jetlag og faktum at man er træt, og lidt forvirret efter den lange rejse.)

Fakta om Vol State: 8.500 studerende, main campus in Gallatin. Afdelinger i byerne: Levingston, HighlandCrest (Roberson county), Aftenundervisning på en lokalt highschool, plus en lang række andre aktiviteter.
 
Skolen har egen tv- og radio station, hvor de studerende træner kommunikation.
 
 
Fik en rundvisning i de forskellige bygninger, blev præsenteret for en lang række personer fra de forskellige "Divisions" - studie retninger. Lidt forvirrende med alle deres "acronyms" (forkortelser som danner et nyt ord ud fra forbogstaverne) og det faktum at alt er delt ind i "Programs" som kan være vidt forskellig fra hinanden.
Når man møder nye mennesker er det vigtigt at smile, og generelt at være imødekommende og ydmyg. Vis interesse og spørg ind - alle vil rigtig gerne fortælle om deres område og det arbejde som de udfører. (som de fleste ved skal man lige vende sig til deres små gensvarsmodeller af: Hello, how are you doing? - betyder ikke nødvendigvis at de gider høre hele din livshistorie) :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar