Sider

søndag den 17. november 2013

The Counsellor Lunch-in

Meeting in "The Counsellor Lunch-in"
Da uddannelses systemet i USA består at mange niveauer, har man på Vol State forsøgt sig med en imødekommende strategi overfor de High Schools som ligger i deres county. For at sikre fødekæden i uddannelsessystemet og informere studievejlederne omkring hvad der foregår i deres regi, har man forsøgt at holde fælles frokostmøder en gang om året.
 
Under mødet var der oplæg omkring nogle af følgende emner:

Oplæg omkring økonomien, seneste nyt fra administration f.eks. var der nye felter på ansøgningsskemaerne, ansøgningsprocedure osv., seneste nyt fra de enkelte fakulteter og deres initiativer, - studeretninger som de arbejder på - inddragelse af ny viden, metoder, efterspørgsel fra arbejdsmarkedsområdet – altså hvilke kompetencer er der brug for, og uddanner vi til arbejdsløshed?
Beretning fra præsidenten af Vol State – strategiske perspektiver – udbygning af skolen – nye studie retninger, Vol State ligger som nr. 40 over de bedste colleger ud af 1200.
Beretning fra John omkring hans business division, programmerne med udveksling af studerende, som de har stor succes med, og som er med til at profilere/bidrage til en øget interesse for verden omkring dem.
Der var inviteret 31 Counsellors, og der var dukket 27 op, hvilket var en forbedring ifht. året før.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar