Sider

søndag den 17. november 2013

Tag imod en invitation/udfordring

Fredagens Pizza-hygge.
Fik muligheden for at komme med hjem til en af Ann-maries veninder (Stacy). Fredag aften er stor da det er enden på ugen og mange tager ud og spiser osv.
Det er derfor ikke almindeligt alle steder at blive inviteret hjem i folks private hjem.
Som tidligere nævnt har amerikanerne organiseret sig meget forskelligt. Et indblik i deres hjem fortæller derfor rigtig meget omkring deres familie mønster. Derfor; tag imod invitationen, hvis du får muligheden!.
Det giver en god mulighed for at danne et netværk for livet, og ikke mindst et indblik i de små forskelle.
Lidt fakta:
Familien består af to voksne og 2 børn. Familien mistede hele deres hus efter "den store orkan" i 2006, som gjorde at de måtte bygge et helt nyt hus. (Der findes stadig masser af ledige grunde som ikke er blevet bebygget efter orkanen, men familien her var heldig at de havde de rigtige forsikringer, gode jobs mv.) Familien har samme bekymringer som alle andre børnefamilier i DK; Økonomi, opdragelse af ungerne, skolegang, og "en daglig drift" af hjemmet.
Familien har huset en gruppe af Argentinske studerende i foråret 2013, og er derfor vigtig en samarbejdspartner for Vol State Communityr College i arbejdet med at finde egnede "Home Stays"
 
The hot yoga class - experience
 
Stacy inviterede mig med til hendes yoga class under fredagens pizza hygge. Hvorfor ikke – tænkte jeg. Har ikke tidligere prøvet det, men det kunne vel ikke skade og alt andet lige kun give en ny oplevelse at tage med hjem.
En hurtig tilknytning på facebook så vi have en mulighed for at snakke sammen, når hun skulle hente mig næste morgen.
Any way, blev hentet som aftalt og kørte til en nærliggende lille by, hvor at en kvinde har indrettet et gammelt hus til hendes ”yoga-classes”. Rimelig innovativt, total hyggelig, ”love and peace”-agtigt/varm oplevelse – de havde endda arrangeret lidt Elvis Presley musik ind i programmet for min skyld.

Stacy kunne godt lide det ekstra varmt, så hun havde hendes ”plug-in friend by her side” – ”nick name” for et ekstra varmeapparat, som de andre på holdet driller hende med. Ærlig talt – har aldrig nogensinde svedt så meget – kæmpede med at få væskebalancen op igen i 12 timer efter. Men en ny ”experience” som jeg ikke ville have været foruden. :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar