Sider

søndag den 17. november 2013

Internationalisering - Visit at Levingston Campus

Internationalisering. – Road trip with Ann-Marie and Jun Zhao til Livingston Campus
Kort om Jun Zhao
Jun er sponseret fra Beijing City University/Hanban som en del af arbejdet med at kunne sende kinesiske studerende til USA, og tilsvarende amerikanske studerende til Kina. Vol state har derfor fået muligheden af Middle Tennessee State University for at have hende i perioden fra september 2013 til juli 2014, med henblik på at lære de studerende kinesisk og kinesiske skikke/code of conduct. Derudover underviser hun i perioden på Middle schools og Vol State laver kultur-kurser for private virksomheder for at opkvalificere dem ifht. at kunne handle med kineserne.
(Læste på vej over Atlanten at Kina er et af de største voksende markeder, og at Obama derfor havde gang i et transatlantisk program med henblik på at skabe en bro for handel mellem USA og Europa.)
Any way - Var i dag ude på en af Vol States satellit afdelinger i Livingston, en by som ligger en lille times kørsel nord-øst fra Gallatin.
 
Et meget mér familiært sted, hvor alle kendte hinanden. På Levingston var der international uge, for at gøre de studerende opmærksom på mad fra andre lande og muligheden for at rejse udenfor USA. Mange af dem havde ikke smagt mad fra f.eks. asien/sushi så det var et stort tilløbsstykke for både studerende og lærer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg fik også en aha-oplevelse med min første kinesiske sodavand. Flasken skulle poppes med en stift til stor morskab for alle. (Smagte lidt ala Sprite)

 
Going back to Gallatin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar